Tennisschool

De tennisschool en de jeugdwerking van TCMD staan onder leiding van Marthe Deroover. Samen met een team van gekwalificeerde en gemotiveerde trainers gaat ze aan de slag.

Tennislessen worden aangeboden voor jeugd vanaf 4 jaar oud. Dit is een geweldige kans om jonge kinderen kennis te laten maken met de sport en hen de basisprincipes van tennis bij te brengen. De focus ligt hierbij vooral op basisvaardigheden zoals hand-oog coördinatie, beweging, balans,…  die nodig zijn voor tennis.

We bieden ook lessen aan voor volwassenen, ongeacht het ervaringsniveau. Of je nu een beginner bent die nog nooit eerder tennis heeft gespeeld of een gevorderde speler bent die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, bij ons kan je terecht. 

Bij de beginners zal de focus eerden liggen op het aanleren van de basisvaardigheden van tennis, zoals de juiste grip, de slagtechnieken, het leren bewegen op de baan en het begrijpen en toepassen van de spelregels. Voor diegenen met enige ervaring ligt de nadruk op het verfijnen van technieken, het verbeteren van de speelvaardigheden en aanleren van wedstrijdstrategieën.